Beste dames en heren,

De officiele distributie van Massandra wijnen naar de retail en restaurants gebeurt voortaan door onze partner Swaffou - www.swaffou.com.

Swaffou is geen onbekende naam op de Belgische wijnmarkt en wij hopen hiermee onze partners en klanten op een betere niveau te kunnen bedienen.

vriendelijke groeten,

Massandra team

06/11/2012

 

Wij hebben eer om met de volgende topzaken onze partnership te starten :

De Karmeliet, 't Aards Paradijs, Tanuki, De Tuinkamer, Bacchus

20/10/2012

 

Beste dames en heren - wij hebben goed nieuws,

in mei is de Europese vertegenwoordigng van Massandra te Antwerpen open gegaan, adress is Wisselstraat 10 (naast Grote Markt). Graag verwelkomen wij u op onze degustaties (zie afdeling proeverijen voor meer info).

Onze vertegenwoordiging is ook vrij te bezoeken op afspraak, hiervoor kan er een e-mail verstuurd worden naar info@massandra.eu of gebeld naar 0471361157.

Onze nieuwe partners zijn de volgende restorateurs : La Ciboulette (Knokke), Les Eleveurs, De Watermolen, Nuance, Brasserie Latem, Dock's Café, Kleine Bareel.

14/07/2012

 

Onze wijnen zijn op de kerstdegustatie van Savino op 4 december te proeven te Schelle. Voor info over de degustatie zie www.savino.be

18/10/2011

 

Lang hebben wij onze website niet geupdate wegens een drukke periode, maar met deze komt veel nieuws!

Eerst en vooral zijn we zeer blij dat de Massandra wijn zeer goed in de smaak valt in Belgie. Het doet ons een plezier om ons product voor te stellen en telkens positieve reactie te krijgen. Megavino is zeer goed verlopen: we hebben met veel geinteresseerde en belangtonende particulieren en professionelen kennisgemaakt.

Onze wijn is ondertussen ook in nog een aantal restaurants te verkrijgen.

We zijn heel blij om met de heer Patrick Van Herck te werken. Huis de Colvenier is een restaurant van topklasse en heer Van Herck was zo vriendelijk om in zijn wijnkelder een kamer voor onze wijnen te reserveren. Kom zeker langs om dit te zien in de Massandra hal bij Huis De Colvenier.

Bar(t) – A – Vin is een schitterende wijn restaurant in de omgeving van slachthuislaan te Antwerpen met een trouw klienteel. Kennis met Bart is zeer vlot verlopen, wij hebben er enkel positive associaties mee en hopen op een lange termijn partnerschip! Eerlijke frans-belgische keuken vergezeld met Massandra wijn – c’est deliceux!

De kennismaking met William Wouters is zeer aangenaam verlopen. William heeft vroeger al met Massandra gewerkt en was enthousiast om de partnerschip te doen herleven. Pazzo is de “place to be” voor de wijnliefhebbers en voor goede humor!

Vino Pasta, in het hartje van Antwerpen, de Italiaanse restaurant met echte tradities en met een schitterende wijnbar is ook onze partner geworden. Het restaurant wordt ook vaak door studenten bezocht en dit doet ons deugd dat onze degustatiewijnen goed in de smaak van de jonge bevolking vallen!

Het Pomphuis is gevestigd in de Siberiastraat, de locatie zegt voor zichzelf dat ze onze wijn gemist heeft. Het is een eer voor ons om onze wijnen in zo’n prestigeus restaurant aan te bieden. Positieve groeten aan John Van Uffel.

Absinthbar Appelmans heeft zijn deuren geopend voor Massandra en de desserten kunnen vanaf nu vergezeld worden met Black Doctor of Rose Muscat!

We kunnen trots concluderen dat de drukke periode goede vruchten heeft afgeworpen en willen onze partners hartelijk bedanken voor de medewerking en de tijd die ze vrijmaakten om ons product te leren kennen!

17/10/2011

 

Geachte bezoeker,
Sinds vandaag kunt u van onze intelligente Massandra wijnen ook genieten in Brussel, in het restaurant La Capranica op de Avenue Michel-Ange 85. In dit sobere restaurant kunt u terecht voor een goede business lunch en vanaf heden kunnen de maaltijden vergezeld worden met onze wijnen. La Capranica wordt vaak bezocht door veel zakenmensen uit verschillende Europese instellingen. Voor recepties en evenementen op het Europees niveau leveren wij ook onze wijnen aan talrijke Europese organisaties.

12/07/2011

 

In het hartje van Antwerpen kunnen liefhebbers van de Slavische keuken in het Oekrainse restaurant terecht op de Vlasmarkt; het restaurant is gemakkelijk te herkennen aan de trotse Oekrainse vlag die u boven de ingang kunt zien. Hier kunt u terecht voor de nationale specialiteiten vergezeld met onze wijnen.

20/06/2011

 

Wij zijn zeer nieuw op de Belgische markt, maar hebben al een aantal succesvolle degustaties gehouden. Het is zeer aangenaam om met dit kwaliteitsproduct op de markt te komen, de positieve commentaren hebben dit al meermaals bevestigd. Op dit moment werken we met een aantal distributeurs die zowel aan particulieren als aan groothandelaren leveren. Massandra wijn werd reeds geapprecieerd door de Belgische top-sommelier, Kenny Burssens van ”Invincible”: in de Haarstraat 9, te Antwerpen (Groenplaats) kunt u al terecht voor een glaasje van een van de verschillende soorten Massandra wijnen. Vanaf Oktober zullen de wijnen ook bij Appelmans te verkrijgen zijn. Wij zijn constant aan het groeien en zoeken naar nieuwe partners. Bestellingen van particulieren blijven we natuurlijk van harte welkom heten!

11/06/2011

 

Valid XHTML 1.0 Transitional