Vanaf september lanceren wij twee nieuwe concepten, Silver en Golden degustaties, die het proeven van Massandrawijnen nog meer gaan vergemakkelijken.

De Silver degustatie zal elke week plaatsvinden in het gebouw van de Massandra vertegenwoordiging in Europa op de Wisselstraat 10. Elke donderdag om 20 uur zullen wij aan onze gasten Massandra wijnen laten proeven en vertellen over de geschiedenis van de wijnen, van het Massandra kasteel en van de Tsarenfamilie. Graag bespreken wij de culturele aspecten van vroeger en nu in een toffe, familiale atmosfeer. Beste vrienden, van harte welkom! De inschrijvingen zijn verplicht en kunnen ofwel via e-mail info@massandra.eu of telefonisch op 0471361157 gebeuren. Gelieve rekening te houden dat wij de groepen beperkt moeten houden om de kwaliteit van de degustatie hoog te houden en deze voor iedereen aangenaam te laten verlopen. Het inschrijvingsgeld voor de degustatie bedraagt 30 euro per persoon.

De Golden degustaties zijn een uniek concept in Belgie waarbij wij op een regelmatige manier elke eerste zaterdag van de maand de degustatie van oude Massandrawijnen laten doorgaan. Hierbij krijgen onze gasten de mogelijkheid om niet enkel de geschiedenis van Massandra te leren kennen, maar die ook te proeven. Afhankelijk van het aantal deelnemers doen wij verschillende wijnen van de jaren '20, '40, '60, '90 open. Op aanvraag kunnen wij voor de specifieke jaren zorgen (op verjaardag of huwelijk...) Het inschrijvingsgeld voor de degustatie bedraagt 75 euro per persoon. Onze bezoekers krijgen een unieke mogelijkheid om de wijnen daterend van de 20ste eeuw tegen deze democratische prijs te proeven.

Tot binnekort!

14/07/2012

 

Een uniek concept in Belgie. Wij organiseren proeverijen van oude wijnen. Wijnen kunnen dateren van het begin tot het einde van de 20ste eeuw. Wij kunnen zowel grote groepen als kleine groepen bedienen. Graag komen wij naar evenementen die voor u belangrijk zijn, zoals: verjaardagen, bedrijfsfeesten, huwelijken enz. De soorten en hoeveelheden van de wijn hangen af van de individuele wensen van iedere klant. Op basis daarvan leiden we de kostprijs af. Onze kenner van de Massandra wijn kan de proeverij komen begeleiden. Talen waarin uitleg kan gegeven worden is Engels, Nederlands, Frans en Russisch.

11/06/2011

 

Valid XHTML 1.0 Transitional